Menu
Forretter
(G) Gluten - (L) Laktose - (N) Nødder - * Kan fravælges
-
Salade de chèvre chaud med sultanas, croutoner, valnødder & vinaigrette (G*)(N*)(L)43,50
-
Asparges vinaigrette med kapers & æg49,50
-
Cremet muslingesuppe med urter (L)46,75
-
Rejer med cocktaildressing, avokado, salat & tomat (L*)42,25
-
Rørt laksetatar med crème fraîche, agurk & salat (L)54,50
-
Seks stk rosé rejer ”pil selv” med mayo & citron53,50
-
Snegle à la Bourguignonne med hvidløg, tomat, croutoner & mandler (G*)(L)(N*)38,75
-
Salade lyonnaise med croutoner, blødkogt æg, sennep & røget flæsk (G*)37,50
-
Vitello tonnato kalv med tunsauce og kapers35,25
Hovedretter
-
Porretærte au Gruyère med courgetter, piment & bagt tomat med sennepsmarinerede hvide bønner (G)(L)92,25
-
Cannelloni fyldt med ricotta og spinat gratineret med bechamel & tomatsauce (G)(L)128,75
-
Bagt lange (torskens fætter) med grov sennep & sauce vierge med tomat, oliven, kapers & basilikum139,95
-
Friteret hvid fisk à la Orly med sauce diable, citron & pommes frites (G)121,75
-
Øko gris glaseret i ribs-BBQ med coleslaw & kartofler (L)129,50
-
Dansk kalve rib-eye vendt i sort peber med Colbert smør, grøn salat & pommes frites (L*)168,50
-
Poussin fra rôtisseriet med gulerod, sauce jus & kartofler (L)134,75
-
Rørt tatar med æggeblomme, grøn salat & pommes frites97,75
Tilbehør - 21,75
-
Linser fra Puy med persille & sennepsdressing
-
Grøn salat med vinaigrette
-
Pommes frites
-
Nye kartofler
Desserter
-
Profiterole med soft ice & chokoladesauce (G)(L)38,50
-
Crème Brûlée (L)39,50
-
Soft ice med Den Rødes rødgrød (L)35,25
-
Rabarbertærte med crème fraîche (G)(L)36,75
-
Oste - Pr stk. 32,50
Brie de Meaux, Grand Livarot, Palet de chévre, Bleu d´Auvergne