Menu
-
Salad de Chèvre chaud med sultanas, croutons, valnødder & vinaigrette (G*)(N*)(L)43,50
-
Asparges vinaigrette med kapers & æg49,50
-
Cremet muslingesuppe med urter (L)46,75
-
Rejecocktail med thousand island, avocado & tomat (L*)42,25
-
Rørt laksetatar med crème fraîche, agurk & salat (L)54,50
-
Rosé rejer ”pil selv” med mayo & citron53,506 stk
-
Snegle “a la bourgognone” med hvidløg, tomat, croutons & mandler (G*)(L)(N*)38,75
-
Salad Lyonnaise med croutons, blødkogt æg og røget flæsk (G*)37,50
-
Vitello tonnato kalv med tunsauce og kapers35,25
-
Porretærte au gruyére med courgetter, piment & bagt tomat med sennepsmarineret hvide bønner (G)(L)92,25
-
Cannelloni fyldt med ricotta og spinat gratineret med bechamel & tomatsauce (G)(L)128,75
-
Bagt Lange med grov sennnep & sauce vierge, tomat, oliven, kapers & basilikum139,95
-
Friteret hvid fisk à la Orly med sauce diable, citron & pommes frites (G)121,75
-
Ribs BBQ glaseret øko gris med spidskåls coleslaw & kartofler (L)129,50
-
Dansk kalverib-eye vendt i sort peber med colbert smør, grøn salat & pommes frites (L*)168,50
-
Poussin fra röttisseriet med gulerod, sauce jus & kartofler (L)134,75
-
Rørt tatar med æggeblomme, grøn salat & pommes frites97,75
-
Linser fra Puy med persille & senneps dressing (L)
-
Grøn salat med vinaigrette
-
Pommes frites
-
Nye kartofler
-
Profiteroles med chokoladeparfait & chokoladesauce (G)(L)38,50
-
Crème Brûlée (L)39,50
-
Softice med karamelsauce og saltmandler (L)(N*)35,25
-
Rabarber tærte med creme fraiche (G)(L)36,75
-
Oste Pr stk. 32,50
Brie de Meaux, Grand Livarot, Palet de chévre, Bleu d´Auvergne